warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Trouwvervoer met onze limousine

Een limousine rit om nooit meer te vergeten!


Trouwvervoer Limousine

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een originele Limousine? RoyalMadness Limousine Service bied jullie dan onze Cadillac Fleetwood Brougham aan voor jullie onvergetelijke dag! Onze Limousine is in 1991 speciaal gebouwd voor een Amerikaans advocaten familie en wordt door ons sinds 2014 in Nederland aangeboden als trouwvervoer.

In onze bar aan de ene kant vinden jullie alle glazen en onze champagne karaf met een heerlijke luxe champagne naar keuze. Aan de andere kant vinden jullie onze koelbar met de gekloelde drankjes, zoals Water, Cola, 7up en Sinas.

Met de Trouw limousine rit worden jullie ontvangen met een prachtige mooie rode loper en er kan een moment gepland worden waarbij de bruidegom een luxe fles champagne kan laten schieten. Jullie kunnen tevens ook heerlijke broodjes bestellen, dit kunnen jullie aangeven op de pagina Online Reserveren bij de aanvullende informatie.

Het trouwboeket op de motorkap en het witte lint over de gehele auto zit bij onze tarieven inbegrepen. U hoeft dit dus niet zelf te regelen maar dat mag uiteraard wel.

Onze trouwboeketten worden gemaakt bij Sfeer&Bloem in Heemskerk omdat hier werkelijkwaar de mooiste boeketten worden gemaakt!

Voor jullie trouwrit kunnen eventuele extra wensen worden aangegeven, wij gaan dit dan graag voor jullie realiseren, zoals mooie accessoires, balonnen enz. voor in de limousine.


Soort limousine rit Aantal uren Tarief
Trouwvervoer 1 uur €250
Trouwvervoer 2 uur €350
Trouwvervoer 3 uur €425
Trouwvervoer 4 uur €475

Met de Trouw limousine rit wordt u ontvangen met een prachtige mooie rode loper en een prachtig boeket op de motorkap, er wordt een moment gepland waarbij de bruidegom een luxe fles champagne kan laten schieten en u vind aan boord gekoelde drankjes zoals Water, Cola, Sinas en 7up. U kunt via de pagina reserveren ook heerlijke broodjes reserveren voor onderweg tegen een meerprijs.